Einhell BG-WW 1038 N házi vízmű


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A hálózati víz egyre drágább, használja kútjának, ciszternájának vizét - pl. a WC-önlítésre, autómosásra, öntözöberendezések üzemeltetésére. A nagy teljesítményű motor csendese Teljes leírás >

Termékleírás

A hálózati víz egyre drágább, használja kútjának, ciszternájának vizét - pl. a WC-önlítésre, autómosásra, öntözöberendezések üzemeltetésére. A nagy teljesítményű motor csendesen működik, így a házon belül is telepítheti, nem fogja önt zavarni. A 19l -es tartályban nyomás alatt lévő víz mindig készen áll a felhasználásra. A gép nyomáskapcsolóval, nyomásmérő órával szerelt, a motor pedig hővédelemmel van ellátva.

Technikai adatok:
Súly: 17,3 kg
Tartály: 20 l
Szállítási teljesítmény: Max. 3800 l / h (eltolás)
Max. nyomás / Üzemi nyomás: 4,3 / 3 bar
Emelési magasság: 8 m
Teljesítmény: 1000 W
Csatlakozás: 230 V

Gyártó
Einhell
Típus
Házi vízmű
Vízszállítási teljesítmény
3800 l/h
Max. nyomás
4.3 bar
Teljesítmény
1000 W

Az olcsó.hu Einhell BG-WW 1038 N házi vízmű árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Einhell BG-WW 1038 N házi vízmű vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.