ELPUMPS CT 3274W merülő szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ELPUMPS KFT által kínált inox típusú merülőszivattyúkat széles vásárlói igények kielégítésére gyártja tiszta és piszkos víz szivattyúzására egyaránt. A továbbfejlesztett inox Teljes leírás >

Termékleírás

Az ELPUMPS KFT által kínált inox típusú merülőszivattyúkat széles vásárlói igények kielégítésére gyártja tiszta és piszkos víz szivattyúzására egyaránt. A továbbfejlesztett inox házzal ellátott szivattyúk megjelenésükben ugyan nagymértékben hasonlítanak a műanyagházas kivitelhez, de a felhasznált új anyag (krómacél) még hosszabb élettartamot biztosít és védi a terméket a káros savas, lúgos hatásoktól.

A vevő igényeinek megfelelően választhat 600W és a 800W motorteljesítmények közül.

Felhasználhatósági területei a következők:
- Beázásoknál, vagy a feltörő talajvíz által elöntött aknák kiszivattyúzása,
- Egyéb helyiségek, gödrök víztelenítése,
- Kertek árasztásos öntözése,

Felépítés A szivattyú motorjának háza a korróziónak jól ellenálló saválló acélból készül. A szivattyúház saválló acél, míg a többi szerkezeti eleme korrózióálló műanyag. A tengely tömítését 2 db rugós tömítőgyűrű látja el. Kivételt képez ez alól a 800W teljesítménnyel bíró szivattyú, melynek tengelyének tömítését modern, csúszógyűrűs un. axiáltömítéssel láttuk el.

Védettség IPX8,
Üzem jelleg S1 állandó,
Üzemi helyzet Függöleges,
Csatlakozási vezeték típusa HO5RNF3×0,75,
Csatlakozó vezeték hossza (m) 10,
Úszókapcsoló van.
Termékjellemzők:
üzemi feszültség 230V, 50Hz
tömeg 4 kg
teljesítmény 600 W
ház anyaga krómházas

Gyártó
Elpumps
Típus
Búvárszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
13200 l/h
Max. nyomás
1 bar
Teljesítmény
600 W

Az olcsó.hu ELPUMPS CT 3274W merülő szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ELPUMPS CT 3274W merülő szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.