ELPUMPS BT 4876 K szennyvízszivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ELPUMPS darabolós szennyvízszivattyúk alkalmasak WC, aknák és emésztőgödrök folyamatos, vagy időszakonkénti ürítésére, valamint nyomott szennyvíz rendszerek napi aknáiban automatikus Teljes leírás >

Termékleírás

Az ELPUMPS darabolós szennyvízszivattyúk alkalmasak WC, aknák és emésztőgödrök folyamatos, vagy időszakonkénti ürítésére, valamint nyomott szennyvíz rendszerek napi aknáiban automatikus üzemre is. Ezeket a típusokat cégünk kétféle motorteljesítménnyel kínálja. Egy kisebb 900W-os (BT 4876 K)és egy nagyteljesítményű, 1600W-os (BT 6876 K) motor közül választhatja ki a vásárló az igényeinek megfelelő teljesítményű szivattyút.
A zagyszivattyú kiválóan alkalmas:

* Pincék, gödrök víztelenítésére
* Szennyvíz átemelésére

Felépítés A darabolós szennyvíz szivattyúknál a villamos motor házát az agresszív szennyvizeknek jobban ellenálló krómacélból, motorfedelét pedig korrózióálló műanyagból gyártjuk. A felhasznált anyagok biztosítják a szivattyú hosszú élettartamát. A szivattyú hidraulikaházát öntött vasból, tengelyének tömítését pedig modern, kerámiabetétes axiáltömítéssel láttuk el. Az úszókapcsoló a folyadékszint változásának hatására a szivattyút be- illetve kikapcsolja.

Termékjellemzők:
szigetelés IPX8
tömeg 9 kg
teljesítmény 900 W
ház anyaga krómházas
csatlakozóvezeték hossza 10 m

Gyártó
Elpumps
Típus
Búvárszivattyú Szennyvízszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
16000 l/h
Max. nyomás
0.9 bar
Teljesítmény
900 W

Az olcsó.hu ELPUMPS BT 4876 K szennyvízszivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ELPUMPS BT 4876 K szennyvízszivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.