DONGYIN VXM10 szennyvízszivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kiváló minőségű anyagokból készült, robosztus felépítésű merülő szennyvízszivattyú. Darabos szennyeződést, szálas anyagot, fekáliát tartalmazó szennyvíz és hulladékvíz szállí Teljes leírás >

Termékleírás

Kiváló minőségű anyagokból készült, robosztus felépítésű merülő szennyvízszivattyú. Darabos szennyeződést, szálas anyagot, fekáliát tartalmazó szennyvíz és hulladékvíz szállítására kiválóan alkalmas. Építőiparban, közműjavítás alkalmával munkagödrök víztelenítésére is használható. A szivattyú rendelkezik úszókapcsolóval, mely megakadályozza a szivattyú szárazon futását, illetve automatikusan elindítja emelkedő vízszint hatására és leállítja, ha a víz elfogyott. Így például pincék, tartályok, vízgyűjtők automatikus vízmentesen tartására is alkalmas.

- Emelőmagasság: 3.8-10m.
- Szállítási teljesítmény: 0-18m3/h (emelőmagasságtól függő).
- Teljesítmény: 550W (0.75LE).
- Maximális merítési mélység: 8m.
- Szállítható folyadék hőmérséklete: maximum 35°C.
- Maximális szemcseméret: 35mm.
- Úszókapcsoló.
- Hajlítási tűrés az ISO9660-nal összhangban.
- Rozsdamentes acélból készült (AISI 304SS) burkolat.
- Fordulatszám: 2850/perc.
- Tápfeszültség: 230VAC/50Hz.
- CE, TÜV, SGS minősítés.

Gyártó
DONGYIN
Típus
Búvárszivattyú Szennyvízszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
18000 l/h
Max. nyomás
1 bar
Teljesítmény
550 W

Az olcsó.hu DONGYIN VXM10 szennyvízszivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy DONGYIN VXM10 szennyvízszivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.