Comet Ocean Softstart 12V búvárszivattyú


13.990 Ft

12 V/DC Szállítási magasság 15 m Szállított mennyiség 21 l/perc Leírás Tiszta víz szállítására max. 60°C-ig, ivóvizet is beleértve. Lágyan indító elektronika a nagy bekapcsolási á Teljes leírás >

Boltok és árak

Kisfeszültségű búvárszivattyú 12V 21 l/perc 15 m Comet 1104.92.59 Ocean Softstart  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

12 V/DC
Szállítási magasság 15 m
Szállított mennyiség 21 l/perc

Leírás
Tiszta víz szállítására max. 60°C-ig, ivóvizet is beleértve. Lágyan indító elektronika a nagy bekapcsolási áramok elkerülésére. Egy megfelelő tápegységgel, egy autóba való elemmel, vagy egy napelemes berendezéssel működtethető. Szárazon futás ellen biztosított, 2 óra hosszat.

Jellemzők
Lassú szivattyú beindulás
Tömlőcsatlakozás Ø 10 mm.

Gyártó
Comet
Típus
Búvárszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
1260 l/h
Max. nyomás
1.5 bar

Az olcsó.hu Comet Ocean Softstart 12V búvárszivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Comet Ocean Softstart 12V búvárszivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások