CALPEDA "JET" NGXM 4/A önfelszívó szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Monoblokk, önfelszívó, jet szivattyú, gázleválasztó ejektorral. Rozsdamentes acél burkolat, rézötvözet járókerék, műanyagok minimális használatával. Halk működésű, kompakt méretű Teljes leírás >

Termékleírás

Monoblokk, önfelszívó, jet szivattyú, gázleválasztó ejektorral. Rozsdamentes acél burkolat, rézötvözet járókerék, műanyagok minimális használatával. Halk működésű, kompakt méretű, kis súlyú, méreteinek köszönhetően egészen kicsi helyekre is telepíthető.
 
Alkalmazás
- Ásott-, fúrt kutakból vízkivétel
- Magas gáztartalmú víz felszívása
- Nyomásfokozó rendszerekben
- Kerti alkalmazás
- Öntözés
- Mosó berendezésekben
 
Üzemi körülmények
- Szállított közeg megengedett

Gyártó
Calpeda
Típus
Házi vízmű
Vízszállítási teljesítmény
4980 l/h
Max. nyomás
4.2 bar
Teljesítmény
750 W

Az olcsó.hu CALPEDA "JET" NGXM 4/A önfelszívó szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy CALPEDA "JET" NGXM 4/A önfelszívó szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.