CALPEDA GM 10 búvárszivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Merülő szivattyú. Az új fejlesztésű műanyagok alkalmazásával a szivattyú ellenáll mindennemű korróziónak, üzemi hőmérséklet mellett teljes mértékben alaktartó. AISI 430, koracél te Teljes leírás >

Termékleírás

Merülő szivattyú. Az új fejlesztésű műanyagok alkalmazásával a szivattyú ellenáll mindennemű korróziónak, üzemi hőmérséklet mellett teljes mértékben alaktartó. AISI 430, koracél tengely. Tripla tengelytömítés, anyaga: NBR. Minimális méretei és a magas szintű teljesítménye biztosítja sokrétű alkalmazhatóságát. Úszókapcsolós kivitel.Alkalmazás:

Tiszta vagy enyhén szennyezett vízre.
Elárasztott helységek, tartályok víztelenítésére.
Szivattyúzás vízgyűjtő helyekről, tartályokból, tavakból,
folyókból, gödrökből, esővízgyűjtőkből.
Öntözési célokra
Kültéri használat esetén a kábel nem lehet hosszabb
10 m-nél.Üzemi körülmények:

Szállított közeg maximum hőmérséklete, tartós
használatra: +35°C.
Maximum merülési mélység: 5 m (megfelelő kábel
hosszal)
Lebegő szilárd szennyeződés max. átmérő: 8 mm.

Gyártó
Calpeda
Típus
Búvárszivattyú Szennyvízszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
12000 l/h
Max. nyomás
0.75 bar
Teljesítmény
300 W

Az olcsó.hu CALPEDA GM 10 búvárszivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy CALPEDA GM 10 búvárszivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.