AL-KO Jet 4000-3 Premium kerti szivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy nyomás és magas áramlás. Beépített szárazonfutás elleni védelemmel. Megbízható, könnyű és csendes működés. Rendkívül energiatakarékos. A "Flow control" integrált rendszer Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy nyomás és magas áramlás.Beépített szárazonfutás elleni védelemmel. Megbízható, könnyű és csendes működés. Rendkívül energiatakarékos. A "Flow control" integrált rendszer által könnyen tisztítható az XXL szűrő.Beépített előszűrővel és lábszeleppel.LED állapot kijelzés.ENERGY SAVE - energiatakarékos3 lépcsős hidraulikaRobosztus felépítés.

Hosszú élettartam.

Gyártó
Al-ko
Típus
Kerti szivattyú
Vízszállítási teljesítmény
5500 l/h
Max. nyomás
3.5 bar
Teljesítmény
900 W

Az olcsó.hu AL-KO Jet 4000-3 Premium kerti szivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO Jet 4000-3 Premium kerti szivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.