AL-KO Drain 10000 Comfort búvárszivattyú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az AL-KO Comfort Drain nagykapacitású, erős búvárszivattyú, mely szennyvíz kiemelésére is alkalmas. Alkalmazható az elöntött helységek, sekélyebb aknák, emésztőgödrök gyors víztelen Teljes leírás >

Termékleírás

Az AL-KO Comfort Drain nagykapacitású, erős búvárszivattyú, mely szennyvíz kiemelésére is alkalmas. Alkalmazható az elöntött helységek, sekélyebb aknák, emésztőgödrök gyors víztelenítéséhez. Használhatja szabad csőkifolyás mellett árasztásos öntözésre is. Kerti locsolóberendezések táplálására nem alkalmas!

Gyártó
Al-ko
Típus
Búvárszivattyú
Vízszállítási teljesítmény
10000 l/h
Max. nyomás
0.8 bar
Teljesítmény
850 W

Az olcsó.hu AL-KO Drain 10000 Comfort búvárszivattyú árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO Drain 10000 Comfort búvárszivattyú vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.