Víz alatti LED-es lámpa, 2 db, ezüst/fehér,


3.990 Ft

Víz alatti lámpa készlet, 2 részes, Aqua Light Víz alatti lámpa fürdőkádba, medencébe vagy tóba Úszik a vízen vagy tapadókoronggal rögzíthető 2 db színváltós LED Automatikus színvá Teljes leírás >

Boltok és árak

Víz alatti LED-es lámpa, 2 db, ezüst/fehér, Ansmann Aqua Light 5870052-510  

Szállítási ár és információk:
Termékeinkre 24 hónapos jótállást és 30 nap visszavételi garanciát biztosítunk!


Termékleírás

Víz alatti lámpa készlet, 2 részes, Aqua Light Víz alatti lámpa fürdőkádba, medencébe vagy tóba Úszik a vízen vagy tapadókoronggal rögzíthető 2 db színváltós LED Automatikus színváltás Elemes működés LED-es víz alatti lámpa automatikus színváltogatással. A vízálló hangulatfényt egy tapadókorong segítségével a fürdőkádban vagy a medencében lehet rögzíteni. Az Aqua Light egyszerűen a fürdőkádba vagy a tóba helyezhető, mert fennmarad a vizen. Az összes medence-/kerti tó mellett rendezett parti dísze. A vízálló LED-es lámpa 4 db mikroelemmel működik (nem szállítjuk vele). A lámpákat 2 darabos készletben szállítjuk. Műszaki adatok: Foglalat: Fixen beépített LED-es · Fényforrás típus: LED · Fényforrások száma: 2 · Fényszín: RGB · Lámpa jellemzők: Víz alatt használható · Lámpa típus: Víz alatti világítás · Méret, magasság: 4.6 cm · Szín: Ezüst,Fehér · Súly: 0.117 kg · Védelmi típus: IP68 · Átmérő: 10.8 cm · Üzemi feszültség: 6 V Szállítás tartalma: Víz alatti lámpa · Használati útmutató. Figyelem: 4 db ceruzaelem szükséges (nem szállítjuk vele).

Gyártó
Ansmann

Az olcsó.hu Víz alatti LED-es lámpa, 2 db, ezüst/fehér, Ansmann Aqua Light 5870052-510 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Víz alatti LED-es lámpa, 2 db, ezüst/fehér, Ansmann Aqua Light 5870052-510 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások