Palram Sierra 4200 szürke 3 x 4,25 pergola,


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Palram Sierra 4200 szürke 3 x 4,25 pergola, teraszfedő Modern és praktikus alumínium pergola, amely hosszú élettartamú, gyönyörű és két személy egy nap alatt összeszerelheti. - Lényegébe Teljes leírás >

Termékleírás

Palram Sierra 4200 szürke 3 x 4,25 pergola, teraszfedő Modern és praktikus alumínium pergola, amely hosszú élettartamú, gyönyörű és két személy egy nap alatt összeszerelheti. - Lényegében tönkretehetetlen alumínium profilokból és szendvics polikarbonát táblákból készült 100%- s UV védelemmel ellátott konstrukció. A polikarbonát vastagsága: 4 mm, és belül kamrás. - A tetőpanelek 90%-os fényáteresztéssel rendelkeznek, és ellenállnak a nagyfokú hóterhelésnek és jégesőnek is. A pergola kellemes árnyékot biztosít, de mégis világos. - A tetőpanelek egyedi elhelyezése kiegészítő rögzítők és tetőre mászás nélkül megoldható. - A karbantartásmentes horganyzott acélelemekkel ellátott alumínium keret porszórással ellátott, és nagymértékben ellenáll a rozsdásodásnak, a penészedésnek, vagy a mohásodásnak. - Az állítható rögzítőknek és csúsztatható támasztó oszlopoknak köszönhetően, megfelel szinte minden típusú teraszhoz. - Használható a ház oldalfalánál, mint kocsibeálló. Méretek és árak Egyszerű panel rögzítés Beépített vízelvezető csatorna Minden rögzítő alkatrész a termék tartozéka. Többlet érték- állítható és flexibilis Flexibilis méretek és egyszerű szerelés - Az állítható elemeknek köszönhetően a pergolát pontosan igazíthatja egyedi méretű teraszához. - Állítható a magassága a mélysége és hossza az oszlopok segítségével is. - A rögzítéshez nincs szükség külön alapozásra, megfelelő egy egyszerű szilárd alap. - Szükség esetén a tetőpaneleket egyszerűen ki lehet szerelni (csak a Sierra pergolánál), esetleg télen, amikor nem látogatja a nyaralóját, és így nem tudja ellenőrizni a leesett hó mennyiségét. További lehetőségek - Egyszerű csatlakozó segítségével több Sierra pergolát csatlakozhat egymás mellé, így létrehozhat bármilyen hosszú pergolát. - Az oldalfal segítségével egy vagy két oldalról is lezárhatja a pergolát, így biztosítva a szél elleni nagyobb védelmet. Méretei: 4250 x 2260 x 3040 mm Tartó konzol magassága: kb. 15 cm Magassága felszereléskor állítható 2,60-tól egészen 3,10 m-ig. Teherbírása: 120 g/m2 Párazáró gumitömítés nincs a csomagban, az élek víz- és párazárásához szilikon tömítő paszta ajánlott. Csomag: 309*65*17,5 mm Tájékoztató a garanciális feltételekről (PDF)

Az olcsó.hu Palram Sierra 4200 szürke 3 x 4,25 pergola, teraszfedő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Palram Sierra 4200 szürke 3 x 4,25 pergola, teraszfedő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.