Zipper ZI-RMR 2600 robotfűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elem nélküli memória-effektus a lítium-ion technológiával, nagyon könnyű. Lopás elleni védelem, LED kijelző, csendes, emisszió-mentes és energiatakarékos. Manuális start-stop üzemmódban Teljes leírás >

Termékleírás

Elem nélküli memória-effektus a lítium-ion technológiával, nagyon könnyű. Lopás elleni védelem, LED kijelző, csendes, emisszió-mentes és energiatakarékos. Manuális start-stop üzemmódban az automatikus programozott start-stop üzemmódban. Jelszavas védelem. Timer, Zóna programozás.


Műszaki adatok:
- terület teljesítmény akár 600 m²-
- 24 V / 6,6 Ah akkumulátor
- kaszálás legfeljebb 30%-os lejtőn lehetséges
- kaszálás idő: akár 3 óra
- több szenzor, emelő érzékelő, dönthető érzékelő és esőérzékelő standard
- lopás elleni védelem PIN kóddal
- mért zajszint: 58 dB (A), a garantált: 60 dB (A)
- méretek: 61 x 47 x 28 cm,

- súly: 18 kg

Gyártó
Zipper
Fűnyíró típusa
Robotfűnyíró
Extra
Esőérzékelővel

Az olcsó.hu Zipper ZI-RMR 2600 robotfűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Zipper ZI-RMR 2600 robotfűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.