Wolf Garten Select 3200 E fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Wolf Garten széles termékkínálatot biztosít a hobbi kertészeknek és a profiknak egyaránt. Fűnyírótraktoroktól a kertészkesztyűkig mindent megtalál, ami csak szükséges lehet a kertben. Teljes leírás >

Termékleírás

A Wolf Garten széles termékkínálatot biztosít a hobbi kertészeknek és a profiknak egyaránt. Fűnyírótraktoroktól a kertészkesztyűkig mindent megtalál, ami csak szükséges lehet a kertben. A 80 éves múlttal rendelkező Német cég immár Magyarországon is gyártja termékeit.

Wolf Garten elektromos fűnyíró termékjellemzők:
Kiváló ár - teljesítmény arány
Magas minőség, megbízható kialakítás
Összehajtható tolókar
Magas minőségű műanyag ház
Nylon csapágyas kerekek
Három pozícióban állítható kerekenkénti magasság állítás

Wolf Garten elektromos fűnyíró műszaki adatok:
Teljesítmény: 1000W
Vágásszélesség: 32 cm
Vágásmagasság: 20-60 mm
Fűgyűjtő űrtartalma: 30 L
Súly: 12 kg

Gyártó
Wolf Garten
Fűnyíró típusa
Elektromos fűnyíró
Vágásszélesség
32 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
30 L
Elektromos motor teljesítménye
1000 W
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu Wolf Garten Select 3200 E fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wolf Garten Select 3200 E fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.