Wolf Garten Ambition 34E fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Magas minőség, jó funkcionalitás és számtalan praktikus kiegészítő teszik élvezetessé a WOLF-Garten AMBITION fűnyíróinak használatát. A könnyű, ugyanakkor robosztus AMBITION 34 E elek Teljes leírás >

Termékleírás

Magas minőség, jó funkcionalitás és számtalan praktikus kiegészítő teszik élvezetessé a WOLF-Garten AMBITION fűnyíróinak használatát. A könnyű, ugyanakkor robosztus AMBITION 34 E elektromos fűnyíró 34 cm vágásszélességgel és 1.200-Watt teljesítményű motorral rendelkezik, súlya pedig 17 kg. Fűgyűjtője, melyet gyűjtő telítettségjelzővel is elláttak, 40 literes, tolókarja összehajtható, háza magas minőségű műanyagból készült, a vágás magassága pedig központilag 5 pozícióba állítható 3,0 cm-7,0 cm. A következő extra felszereltséggel kínáljuk: kábeltörésvédelem, kábelkihúzás-gátló, egykezes kormánykapcsoló, nagy kerekek és „Flick-Flack“ kábelvezetés. Teljesítménye, minősége és felszereltsége alapján közepestől nagy területnagyságig ajánljuk.

Vágószélesség: 34 cm
Motor teljesítmény: 230V / 1.200 Watt
Vágóasztal: Magas minőségű műanyag
Vágásmagasság-állítás: Központi, 5 pozíció 3,0 - 7,0 cm
Zajszint: 88 dB(A)
Fűgyűjtő zsák: 40 l
Súly: 17 kg
Önjáró kivitel: -

Extrák:
- Összecsukható tolókar
- Nylon csapágyak
- Kábeltörés védelem
- Kábelkihúzás-gátló
- Kormánykapcsoló
- Nagy kerekek
- Gyűjtőtelítettség jelző
- »Flick-Flack®« kábelvezetés

Gyártó
Wolf Garten
Fűnyíró típusa
Elektromos fűnyíró
Vágásszélesség
34 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
35 L
Elektromos motor teljesítménye
1200 W
Extra
Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu Wolf Garten Ambition 34E fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wolf Garten Ambition 34E fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.