Walker MB23i + DM48-2 vágóasztal , Kohler motor


3.429.000 Ft

Technikai adatok a B23i Motorhoz:   Gyártó/Model: Kohler ECH730, V-Twin, OHV. EFI Hengerűrtatalom: 747 cc (45.6 inch) LE: 23/3600 rpm Max. nyomaték: 38.1 / 52 Nw Üzemanyag: (E10 max) Üzemanyagt Teljes leírás >

Boltok és árak

Walker MB23i + DM48-2 vágóasztal , Kohler motor 23Le, 142cm, 13km/h előre  

Szállítási ár és információk:
Kérjük adja le megrendelését és tájékoztatom a várható szállítási időről. Átlagosan 1 hét.


Termékleírás

Technikai adatok a B23i Motorhoz:
 

Gyártó/Model: Kohler ECH730, V-Twin, OHV. EFI
Hengerűrtatalom: 747 cc (45.6 inch)
LE: 23/3600 rpm
Max. nyomaték: 38.1 / 52 Nw
Üzemanyag: (E10 max)
Üzemanyagtartály: 17,8 l

Traktor meghajtás:
 

Áttétel/végső meghajtás: két független Hydro-Gear® (ZT3100) hidrosztatikus váltó
Kormányzás: kormánykaros irányítás, független kerékmeghajtás

Sebesség Szabályzó Kar: precíziós, független kerék meghajtás-kontrol
Fék: Dinamikus fékezés hidrosztatikus áttétel
Kézifék: Belső mechanikus fokaskerék-zár mindkét váltóban (Karral aktiválható)
Sebesség: 0-13,68 km/h előre, 0-8,05 km/h hátra, fokozatmentesen
Fordulási sugár: nulla (0°)

Fűnyíró asztal:
Vágásszélesség: 91-142 cm oldalkidobós (6-os asztal) vagy 91-132 mulcholós (5-ös asztal)
Vágás magasság: 2,54-10,16 cm, 1,27 cm fokozatokban
Kések: 0,5 cm, edzett acél 10B38 ötvözet
Maximum Kés sebesség: 2900 rpm
Kés hajtás: Bordás TLT-kihajtás két nagysebességű kardáncsuklóval, nyíró-csapszeggel védett szöghajtóművek a vágóasztalon
Kés hajtás és fék: Kézi szíjfeszítés / szalagfék
Vágóasztal felfüggesztés: Torsion-Flex Keret bolygókerekekkel
Dimenziók:
Nyomtáv alap: (Magasság x Szélesség x Hosszúság): 103 x 125 x 208 cm
Súly vágóasztal nélkül: 270 kg
 
Ezeket a strapabíró gépeket arra tervezték, hogy a mindennapi kemény igénybevételnek ellenálljanak és képesek legyenek gyakorlatilag bármilyen nehéz terepen lenyírni a füvet, legyen  göröngyös, dimbesdombos felszín, szűk sarok vagy nagy nyílt felület. A Walker fűnyírókat nemcsak összeszerelik, de mérnőki precizitással állítják össze. Minden egyes részletet a terepen, gyakorlatban teszteltek, majd finomítottak. Ennek eredménye képpen  minden Walker fűnyíró megbízható, tökéletesen beállított és a legmagasabb teljesítmény produkálására hivatott.
A valóságban az épített kertekben, birtokokon, sokszor találkozhatunk szabálytalan formákkal, szűk terekkel és olyan helyekkel, ahol nehéz körülmények ellenére is mindenképpen rövidre kell nyírni a füvet. A kompakt Walker fűnyíró olyan helyekre is befér, ahová a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható modell nem tud, gyorsan manőverez a szük zeg-zugokban, így egy körben el tudja végezni az egész munkát.
A Walker egyedülálló fejlszetésének köszönhetően a Sebesség Szabályzó Kar és a Kormánykar funkicója kombinációban működik, így mindössze könnyed ujjmozdulatok elegendőek az egész gép irányításához. Előre / hátra haladás, nulla sugarú körön való fordulat, fékezés mind finom mozdulatokkal szabályozható, a  kormánykar segítségével kivitelezhetőek, míg az Sebesség Szabályzó Karral a haladási sebesség szabályozható. Nincs kormánykerék, sebességváltó, pedál és közel erőkifejtés nélkül irányítható az egész gép. Nincs még egy ilyen fűnyíró, ami ennyire mozgékony és ilyen könnyen kezelhető egyúttal.
A PONTOS KORMÁNYZÁSBAN REJLIK A KÜLÖNBSÉG
A Wlaker fűnyírók precízebbek, ezért nincs szükség szegélynyírásra.
Az elülső vágóasztalnak köszönhetően a kezelő a „legjobb helyen ül“
 
A Walker fűnyírón a kezelő a legjobb pozícióból tud dolgozni. Pontosan a gép forgáspontjának közepén helyzekedik el, ami biztos elhelyezkedést szolgáltat. Kitűnő rálátása van ezáltal előre, a vágóasztal irányába és oldalirányban is.
 
Az Sebesség Szabályzó Karnak köszönhetően a kezelőnek nem kell tartani a kormánykart, miközben füvet nyír.
 
A középre épített kezelő üléseknél a kezelő a forgáspont elé helyeződik, így minden fordulatnál oldalirányban kibillen, és mivel a vágóasztal ez esetben a kezelő alatt helyezkedik el,  a kezelőnek lefelé kell nézni, ha látni szertné a nyírandó területet.
 
Nem beszélve arról, hogy a kormánykar adott pozícióban tartása fárasztó lehet az egyenetlen talajon haladva.
Sokoldalúság
 
A Walker elülső felfogatásának kialakítása lehtővé teszi, hogy könnyedén sokféle adaptert csatlakoztathassunk hozzá, így egész évben üzemltethessük a traktort. A Walker mindig dolgozik, nyáron, ősszel, télen, tavasszal. Néhány perc alatt többféle talajkezelő berendezést és kiegészítőket csatlakoztathatunk hozzá. Ez a megoldás kilenc különböző vágóasztal felfogatását teszi lehetővé, melyek méretben, és beállításokban is különböznek egymástól. Vannak asztalok, merek rendre terítik a füvet, oldalkidobósak vagy éppen mulcsolnak. A gyepkezelő berendezés komoly befektetés, melynek egész évében használható kell legyen.
 
A sokoldalú Wlaker fűnyírók megfelelnek ennek az elvárásnak a vásárlók széles körében, beleértve a professzionális kert és parkfenntartó vállakozásokat is.
 
Győnyörű vágáskép
 
Walker Mowers dolgozóinak valódi szenvedélye a frissen lenyírt gyepfelület gyönyörű képe. A gyep csíkozása természetesen jön létre, henger nélkül, a tiszta vágáskép pedig a kialakításnak köszönhetően érhető el, nem pedig egy trükk által.
 
A felfüggesztésének köszönhetően a vágóasztal úszik és rásimul a gyepfelületre így könnyedén követei a talaj felületét. Az eredmény? Egyenletes vágásmagasság és szépen „manikűrözött“ befejezés.
 
 Az opcionálisan rendelhető, cserélhető vágóasztalok tekintetében keresse kollégáinkat!

 
 

 

Gyártó
Walker
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
142 cm
Benzinmotor telejesítménye
23 Le

Az olcsó.hu Walker MB23i + DM48-2 vágóasztal , Kohler motor 23Le, 142cm, 13km/h előre árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Walker MB23i + DM48-2 vágóasztal , Kohler motor 23Le, 142cm, 13km/h előre vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások