Robomow RC308 U Connect robotfűnyíró


379.001 Ft

A Robomow RC308 PRO egy automatikusan működő fűnyíró, a fűterületet akkor is karbantartja, amikor Ön nincs is otthon! Akár egy 1500 m2-es fűterület automatiku Teljes leírás >


Termékleírás

A Robomow RC308 PRO egy automatikusan működő fűnyíró, a fűterületet akkor is karbantartja, amikor Ön nincs is otthon! Akár egy 1500 m2-es fűterület automatikus fűnyírását is megoldja. A szezon elején kihelyezi a formatervezett robotot, amely ezután rendkívül csendesen, teljesen automatán nyírja a füvet az egész szezonban. Az erős vágómotornak és a kiváló szabadalmaztatott mulcsozó rendszernek köszönhetően a levágott füvet nem kell többé összegyűjteni, mivel a az apróra vágott nyesedék komposztálódik és táplálja a gyönyörűvé váló gyepet.

Az RC308U modellek már gyárilag úgynevezett Power Wheels (széles) meghajtó kerékkel szerelve érkeznek, ráadásul a csomagban megtalálható a RoboGrips is, mely egy mozdulattal felpattintható a meghajtó kerekekre. A RoboGrips tüskés kialakításának köszönhetően a fűnyíró robot jobban meg tud kapaszkodni a talajban, így meredekebb területek nyírása esetén sokkal hatékonyabban tudja a füvet nyírni.

A 2020-as szériában pedig helyet kapott a RoboConnect+ néven elérhető Bluetooth, GSM, GPS modul valamint az Amazon Alexa szolgáltatáson keresztül elérhető hangvezérlés is. A GSM modul segítségével mobil applikáción keresztül fontos információkat kaphatunk a robot állapotáról, Bluetoothon keresztül kényelmesen beállíthatunk minden működési paramétert. A GPS modul a robot helyzetéről tájékoztat minket, beállíthatunk egy úgynevezett GEO kerítést, melyről ha kilép a robot, azonnal riasztást kapunk róla. 


Gyártó
Robomow
Fűnyíró típusa
Robotfűnyíró

Az olcsó.hu Robomow RC308 U Connect robotfűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Robomow RC308 U Connect robotfűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások