McCulloch M145-97T fűnyíró traktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Oldalkidobás - Oldalkidobós vágóasztal van felszerelve a hatékony nyírás érdekében Könnyen elérhető vágási magasság állító - rugóval segített vágóasztal Kényelmes késbeindítás Teljes leírás >

Termékleírás

Oldalkidobás - Oldalkidobós vágóasztal van felszerelve a hatékony nyírás érdekében
Könnyen elérhető vágási magasság állító - rugóval segített vágóasztal
Kényelmes késbeindítás - A késbeindító kar a kormánykerék közelében található, könnyen elérhető
Vízcsatlakozó - az univerzális tömlőcsatlakozó segítségével egyszerűen elvégezhető a vágóasztal lemosása. Csatlakoztassa a tömlőt, nyissa ki a vízcsapot, indítsa el a motort és a késeket. A legjobb eredmény elérése érdekében közvetlenül a fűnyírás után tisztítsa meg a vágóasztalt.
CVT sebességváltó - Pedállal működtethető, fokozatmentesen beállítható sebességszabályozás és automatikus rögzítőfék a könnyű kezelhetőségért.
Széles fellépő - a széles fellépő segít a le- és felszállásnál
Dupla tolórúd - A dupla tolórúd még jobb manőverezési képességet és szűkebb fordulókört tesz lehetővé

Gyártó
Mc Culloch
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
97 cm
Benzinmotor telejesítménye
11.5 Le
Extra
Állítható vágásmagasság

Az olcsó.hu McCulloch M145-97T fűnyíró traktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy McCulloch M145-97T fűnyíró traktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.