McCulloch M145-107T fűnyíró traktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kényelmet és a vezetési élményt tartottuk szem előtt, amikor a traktorjainkat megterveztük. Fontos, hogy minden modell kényelmes és könnyen használható legyen. A kezelőszervek bármikor h Teljes leírás >

Termékleírás

A kényelmet és a vezetési élményt tartottuk szem előtt, amikor a traktorjainkat megterveztük. Fontos, hogy minden modell kényelmes és könnyen használható legyen. A kezelőszervek bármikor hozzáférhetőek, így használat közben a domborzati és felszíni viszonyoknak megfelelően alakíthatóak a beállítások. A számos kiegészítőnek köszönhetően bármilyen igényre tetszés szerint alakítható rendszer: fűnyírás, hóeltakarítás.

Rendkívül alkalmazkodó vágórendszer, amely magában foglalja a mulcsozást és az oldalkidobást, a turbó rendszer pedig megemeli a fűszálakat, így a vágási eredmény tökéletes.
A tulajdonságok, mint például, hogy kulccsal indítható, könnyen elérhetőek a kezelőszervek és munkavégzés közben könnyen áttekinthető a teljes munkaterület, teszik igazán kényelmessé a munkavégzést.
A robusztus acél futómű biztosítja a maximális tartósságot.
Ergonómikus kialakítású kormány, ülés és a 6 fokozatban állítható vágási magasság állító kar.
Megbízható, nagy teljesítményű Briggs & Stratton motor .
A széles hátsó kerekek jól tapadnak és a két pázsitkímélő kerékkel együtt csökkentik a kockázatát az érzékeny talaj károsodásának.
A ROS rendszer leállítja a késeket hátramenetben, így nagyobb biztonságot nyújt.
Az ülés alatt található biztonsági kapcsoló automatikusan leállítja a motort, amint a vezető felemelkedik az ülésből.
A minden irányból nyitott fellépő megkönnyíti a fel- és leszállást.

Gyártó
Mc Culloch
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
107 cm
Benzinmotor telejesítménye
12 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu McCulloch M145-107T fűnyíró traktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy McCulloch M145-107T fűnyíró traktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.