MTD SMART RF 130 H fűnyíró traktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

SMART fűnyírótraktorok - hátsó és oldalkiszórással Nagyobb területet kell ápolnia és a lehető legkevesebb időt szeretné fűnyírással tölteni? Legyen szó akár hátsó vagy oldalkiszór Teljes leírás >

Termékleírás

SMART fűnyírótraktorok - hátsó és oldalkiszórással
Nagyobb területet kell ápolnia és a lehető legkevesebb időt szeretné fűnyírással tölteni? Legyen szó akár hátsó vagy oldalkiszórással szerelt modellekről, az MTD SMART fűnyírótraktorok köztt biztosan talál megfelelőt. Aki egyszer egy ilyen traktorral dolgozik, az bizony tolós fűnyírót aligha fog újra kézbe venni. Ezek a praktikus, strapabíró és megbízható berendezések munkaszélesség szempontjából 76 cm-től 107 cm-ig terjedő kivitelben választhatók, így ideálisak 1000-2000 m2 nagyságú területek ápolásához. A szűk, 46 cm-es fordulókörnek köszönhetően a bokrok, ágyások körüli fűnyírás is egyszerű és biztonságos. Minden modellt italtartóval, állítható üléssel, első fényszóróval, valamint a motor és a vágóasztal szabályozását kezelő felületet ergonomikus kialakítással terveztük. További kényelmi szempont volt, hogy a fel- és a leszállás is könnyen kivitelezhető legyen, így traktorainkat akadálymentesített fellépővel szereljük. A vágásmagasság kényelmesen beállítható, öt pozícióban - 30 mm és 95 mm között választhatunk.

Legfontosabb tulajdonságok:
Briggs & Stratton PowerBuilt motor a "145-ös" modelleken
420 ccm MTD ThorX OHV motor a többi modellen
Kiszórás, gyűjtés és mulcsopció
Akadálymentes fellépés
"Shift-on-the-go" transzmatikus meghajtás
Modern hidrosztatikus meghajtás a "H" modelleken
Felfüggesztett vezetőülés
Külön PTO és vágóasztal-magasság szabályozó karok

Gyártó
MTD
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
96 cm
Benzinmotor telejesítménye
8.5 Le
Extra
Állítható vágásmagasság

Az olcsó.hu MTD SMART RF 130 H fűnyíró traktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD SMART RF 130 H fűnyíró traktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.