MTD SMART 53 MB fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A mulcsozás egy okos fűnyírási alternatíva, mely időt takarít meg számunkra, hiszen nem kell fűgyűjtőkosarat vagy zsákot üríteni. A lenyírt fűszálak többszörös aprításon mennek ker Teljes leírás >

Termékleírás

A mulcsozás egy okos fűnyírási alternatíva, mely időt takarít meg számunkra, hiszen nem kell fűgyűjtőkosarat vagy zsákot üríteni. A lenyírt fűszálak többszörös aprításon mennek keresztül, majd a finom darálék visszahullik a gyepre, melyet nedvességgel és tápanyagokkal lát el. A kaszálék újrahasznosítása védelmet biztosít a fűszálak számára az erős napsugárzással szemben, így a gyep üde zöld marad. Az MTD ideális mulcsozó fűnyírókat kínál Önnek. A kifejezetten erre a célra kialakított házak
kiváló munkát eredményeznek. Kapható 46 cm-es és 53 cm-es, valamint önjáró 53 cm-es verzióban.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK:

erős MTD ThorX és Briggs & Stratton OHV motor

mulcsozás és gyűjtés

speciálisan kialakított, mulcsozást segítő acél ház
kiváló mulcsozó teljesítmény
választható oldalsó kiszórás
önjáró változatban is
összehajtható ergo kar (kivétel G 46 MO)
könnyű kezelhetőség

1. Mulcsozás időt takarít meg

Nem kell gyűjteni, majd eltakarítani a kaszálékot.

2. Mulcsozás pénzt takarít meg

Csökkenthetjük a trágyázásra és öntözésre fordított kiadásokat,hiszen a kaszálék értékes, természetes zöldtrágya.

3. Mulcsozás óvja a gyepfelületet

A kaszálék újrahasznosítása azzal a pozítiv mellékhatással jár, hogy a fűszálak nagyobb védelmet kapnak a napsugárzás, illetve a kiszáradás káros hatásaival szemben, valamint megmarad üde, zöld színük. Ahhoz, hogy a mulcsozás előnyeit teljes mértékben élvezhessük, ügyelnünk kell arra, hogy a fűnyírás rendszeres legyen (főszezonban egy vagy két alkalom hetente)

A mulcsozó fűnyíró esetében a kések profilja és a ház különleges kialakítása a vágótérben olyan légáramlatot kelt, mely a kaszálékot újra és újra visszatereli a kés forgási sávjába mindaddig, amíg az finom darabokban vissza nem hullik a gyepre. Így a lenyírt fűszálak szó szerint eltűnnek.

Gyártó
MTD
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
53 cm
Benzinmotor telejesítménye
2.5 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu MTD SMART 53 MB fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD SMART 53 MB fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.