MTD SMART 46 SPOE fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az MTD 46 SPOE egy benzinmotoros, önjárós , önindítós, fűgyűjtős fűnyíró mulcsozó képességgel (rendelhető) Erős, acél késháza ellenáll a kőfelverődéseknek. A kerékmagasságot Teljes leírás >

Termékleírás

Az MTD 46 SPOE egy benzinmotoros, önjárós , önindítós, fűgyűjtős fűnyíró mulcsozó képességgel (rendelhető)

Erős, acél késháza ellenáll a kőfelverődéseknek.

A kerékmagasságot központilag karral, állíthatja.

800-1000 m2 körüli területeken jó szolgálatot tesz tulajdonosainak.

Az MTD Egyesült Államok-beli székhelyű óriásvállalat, ami már szinte az egész világon forgalmaz kertigépeket, a világ egyik legnagyobb kertigépgyártója, a világon számos gyárral, és több ezer eladási hellyel. Szinte a teljes kertigép palettát átfogja, komplex kínálatot nyújt meglehetősen nagy választékkal. 10 éve értékesít és gyárt az Európában németországi központtal, Magyarországon, Nemesvámoson is található összeszerelő üzemük.

Gyártó
MTD
Fűnyíró típusa
Elektromos fűnyíró
Vágásszélesség
46 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
70 L
Benzinmotor telejesítménye
4.4 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu MTD SMART 46 SPOE fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD SMART 46 SPOE fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.