MTD SMART 46 PB fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Briggs&Stratton 450 E; 125 cm3; 1,7 kW motorral. 46 cm-es vágószélességgel. 28-92 mm vágásmagassággal, ami 6 pozícióban állítható. Berántós. Acél házzal. 1000 m2-re ajánlott. Egyszerű Teljes leírás >

Termékleírás

Briggs&Stratton 450 E; 125 cm3; 1,7 kW motorral. 46 cm-es vágószélességgel. 28-92 mm vágásmagassággal, ami 6 pozícióban állítható. Berántós. Acél házzal.
1000 m2-re ajánlott.

Egyszerű kezelhetőség, megbízhatóság és strapabírás – ezek jellemzik az MTD SMART első modelljeit. Minden gépet halk működésű, kényelmes és könnyed munkavégzést garantáló MTD ThorX OHV motorral szereltünk. Két, 6 pozícióba állítható kar segít a vágásmagasság egyszerű, a feltételeknek megfelelő beállításában. A tolós MTD SMART fűnyírók 42 és 46 cm közötti, a hátsókerék-meghajtású, önjáró típusok pedig 42 és 53 cm közötti munkaszélességet kínálnak. Választható a kaszálék gyűjtése vagy kiszórása. A fűnyírók 60, illetve 70 literes, nagy kiöntőnyílással rendelkező, könnyen üríthető gyűjtőzsákkal rendelkeznek.

Tulajdonságok:
kis fogyasztású, erős MTD ThorX OHV motorok
kiszórás, gyűjtés és opcióként mulcsozás
stabil acélváz
összehajtható ergonomikus tolókar
6 pozíciós karos magasságállítás 28-92 mm között
nagyszerű gyűjtő és mulcsozó teljesítmény
könnyed kezelhetőség

Minden MTD SMART benzines fűnyírót MTD ThorX motorral szerelünk:

- OHV felépítés, melyben a szelepek és a gyújtógyertya az
égéstér közepén, közvetlenül a dugattyú felett helyezkednek
el, mely az üzemanyag-levegő keverék legtökéletesebb
égését eredményezi.
- előnyök:
• nagyobb teljesítmény
• kisebb fogyasztás
• kisebb emisszió
• kevesebb zaj

Gyártó
MTD
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
46 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
60 L
Benzinmotor telejesítménye
2.2 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu MTD SMART 46 PB fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD SMART 46 PB fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.