MTD RM 380 fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az MTD a suhanó fűnyírójával ideális segítséget kínál kis gyepfelületek és előkertek ápolásához. A parányi gép manuálisan működik, így rendkívül csendes és nem igényel sem ár Teljes leírás >

Termékleírás

Az MTD a suhanó fűnyírójával ideális segítséget kínál kis gyepfelületek és előkertek ápolásához. A parányi gép manuálisan működik, így rendkívül csendes és nem igényel sem áramot, sem benzint. Mivel motor nélkül dolgozik, karbantartást ritkán igényel, környezetbarát és takarékos.

Kis önsúlyával a suhanó fűnyíró praktikusan fordulékony, az összecsukható tolókarnak köszönhetően pedig kis helyen elfér. Speciális vágástechnikájával a fűnyíró kíméletes módon vág, az eredmény mégis tiszta és pontos. Aki szívesen szán több időt kertje karbantartására, annak az MTD suhanó fűnyíró hatékony segítséget nyújt abban, hogy rövid időn belül megelégedéssel gyönyörködhessen ápolt angol gyepben.

Gyártó
MTD
Fűnyíró típusa
Kézi fűnyíró
Vágásszélesség
38 cm
Extra
Állítható vágásmagasság

Az olcsó.hu MTD RM 380 fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD RM 380 fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.