MTD OPTIMA LG 200 H fűnyíró traktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az MTD LG 200 H (RTG) oldalkidobós fűnyíró traktor kitűnő választás közepes méretű kertekbe, ha nem elsődleges szempont a fűgyűjtés. Ahhoz képest, hogy 20 LE -s Briggs & Stratton Intek m Teljes leírás >

Termékleírás

Az MTD LG 200 H (RTG) oldalkidobós fűnyíró traktor kitűnő választás közepes méretű kertekbe, ha nem elsődleges szempont a fűgyűjtés. Ahhoz képest, hogy 20 LE -s Briggs & Stratton Intek motorral felszerelt, az ára nagyon kedvező. Ez a 20 LE-s motor a közepes emelkedőkkel is megbirkózik.

Ideális lakossági, "Hobby" és félprofi felhasználásra. A kerekek gyepkímélő mintázata nem töri meg a füvet, a szűk fordulókör és az ergonomikusan kialakított elemek ideális munkaeszközzé teszik. A motor teljesítménye első sorban sík, egyenes területeken való fűnyíráshoz ideális.

107 cm vágószélességének köszönhetően akár 5000m2-s területtel is könnyedén elbír. Mivel a vágómagasság 30-95mm között állítható, így a különböző fűmagasságú területeknek megfelelően tudja a nyírást szabályozni.

Gyártó
MTD
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
107 cm
Benzinmotor telejesítménye
20 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu MTD OPTIMA LG 200 H fűnyíró traktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD OPTIMA LG 200 H fűnyíró traktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.