MTD MiniRider 76 SDE fűnyíró traktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

MiniRidereink igazi mindentudók: a kaszálékot kiszórják vagy mulcsozzák. Ideális berendezések olyan kertekbe, melyeket ágyások, bokrok és egyéb akadályok tagolnak.Megnyerő formájuk és k Teljes leírás >

Termékleírás

MiniRidereink igazi mindentudók: a kaszálékot kiszórják vagy mulcsozzák. Ideális berendezések olyan kertekbe, melyeket ágyások, bokrok és egyéb akadályok tagolnak.Megnyerő formájuk és kényelmes kezelhetőségük vonzó munkatárssá teszikőket. Ezekkel a fűnyírókkal ülve, gond nélkül nyírhatunk füvet – még a zegzugos területek sem jelentenek problémát. Kis méretük miatt fordulékonyak és tárolásuk sem okoz különösebb gondot.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK:

Briggs & stratton OHV engine on 60 cm SMART modelleken

420 cm³ ThorX OHV engine on 76 cm OPTIMA modellen

kiszórás, gyűjtés és opcióként mulcsozás (SMART MiniRider
60 SD és 60 SDE 2-in-1 opció)

kompakt és ergonomikus kialakítás
„Shift-on-the-go“ transzmatikus meghajtás
külön PTO (kardántengely-kapcsoló) és vágóasztal-magasság
szabályozó karok
felfüggesztett vezető ülés
nagyméretű és kényelmes pneumatikus gumiabroncsok

Gyártó
MTD
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
76 cm
Benzinmotor telejesítménye
11.6 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu MTD MiniRider 76 SDE fűnyíró traktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy MTD MiniRider 76 SDE fűnyíró traktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.