Honda HRX 426 P fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nem fog csalódni, aki a HRX család legkisebbik tagját választja. A rendkívül mutatós és tartós külső a kor kívánalmainak teljes mértékben megfelelő belsőt takar. Kiválóan alkalmas nag Teljes leírás >

Termékleírás

Nem fog csalódni, aki a HRX család legkisebbik tagját választja. A rendkívül mutatós és tartós külső a kor kívánalmainak teljes mértékben megfelelő belsőt takar. Kiválóan alkalmas nagyobb, 100-250 négyzetméteres kerttel rendelkező házak, nyaralók gyepének gondozására. A kerekenként állítható 7 vágási magasság, és a ergonómikusan elhelyezett kezelőszervek mind a fűnyírás könnyebbé tételét szolgálják. Opcióként mulcsozó készlet is rendelhető hozzá.

Benzin tartály (l): 0,93
Fogyasztás (l/óra): 0,44
Fűgyűjtő anyaga: textil
Fűgyűjtő mérete: 60
Hajtási mód: mechanikus
Ház anyaga: polystrong
Motor teljesítmény (kW)*: 3,3
Motor típus: GCV 160
Súly (kg): 39
Vágószélesség (cm): 42
Zajszint (db(A)): 94

Gyártó
Honda
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
42 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
60 L
Extra
Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu Honda HRX 426 P fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Honda HRX 426 P fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.