Hecht 5813 magasgazvágó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hecht 5813 MAGASGAZVÁGÓ Termék jellemzői fémházas csapágyas kerekek, motor Loncin OHV térfogat [cm3] 289 munkaszélesség [cm] 86 vágási magasság [mm] 20-80 tömeg [kg] 178 kerék átmérő e Teljes leírás >

Termékleírás

Hecht 5813 MAGASGAZVÁGÓ Termék jellemzői fémházas csapágyas kerekek, motor Loncin OHV térfogat [cm3] 289 munkaszélesség [cm] 86 vágási magasság [mm] 20-80 tömeg [kg] 178 kerék átmérő első/hátsó [coll] 8/16 Önjáró Loncin motor 3 sebesség előre, 1 sebesség hátra 40 Y alakú kés Menetsebesség kb. 2,5 km/ó 2 év gyári garancia A Hecht 5813 magas gazvágó fűkasza alkalmas a túlnőtt fű levágására a nem művelt területeken. A masszív fém váz alatt forgó 40 darab Y alakú kés gondoskodik a túlnőtt fű vagy nagy gaz kaszálásáról. A kalapácslapátok rögzítése a tengelyre csapszeggel történik, a kések nagy sebességgel forognak. Akadály esetén elmozdulnak a rögzítésnek köszönhetően, így nem sérülnek. A kaszálás folyamán a fű többször is összetörik és így természetes trágyaként hasznosul. A késekkel ellátott görgő teljesen el van rejtve egy szilárd acél pajzs alatt, így a kezelő teljes biztonságban, balesetmentesen dolgozhat. A forgócsapokra szerelt, mély futófelülettel rendelkező első kerekek nagyszerű irányítást tesznek lehetővé.

Gyártó
Hecht
Fűnyíró típusa
Benzinmotoros magasgazvágó
Vágásszélesség
86 cm

Az olcsó.hu Hecht 5813 magasgazvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hecht 5813 magasgazvágó vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.