Hecht 546 SBW benzines fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hecht 546 SBW benzines fűnyíró 46 cm vágási szélességgel. Egy tankkal akár 1000mˇ2-nyi terület kezelésére képes. Oldalkidobós légterelőjének köszönhetően alklamas közepes méretű g Teljes leírás >

Termékleírás

Hecht 546 SBW benzines fűnyíró 46 cm vágási szélességgel. Egy tankkal akár 1000mˇ2-nyi terület kezelésére képes. Oldalkidobós légterelőjének köszönhetően alklamas közepes méretű gyep karbantartására éppúgy, mint durva aljnövényzet kaszálására. Masszív kialakítású fém vázzal.

Gyártó
Hecht
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
46 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
55 L
Benzinmotor telejesítménye
4 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Önjáró

Az olcsó.hu Hecht 546 SBW benzines fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hecht 546 SBW benzines fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.