Hecht 40 benzines fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Hect 40 fűnyíró verhetetlen a kisebb kertekben, a különleges alakú késnek köszönhetően tökéletes eredményt kapunk. A hosszú élettartamot az alváz kiváló minőségű acélbevonata gar Teljes leírás >

Termékleírás

A Hect 40 fűnyíró verhetetlen a kisebb kertekben, a különleges alakú késnek köszönhetően tökéletes eredményt kapunk. A hosszú élettartamot az alváz kiváló minőségű acélbevonata garantálja. Kis súlyának köszönhető, hogy nincs szükség folyamatos nagy erőfeszítésre használat közben.

Gyártó
Hecht
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
40.6 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
40 L
Benzinmotor telejesítménye
3.5 Le
Extra
Állítható magasságú tolókar Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu Hecht 40 benzines fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hecht 40 benzines fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.