HECHT 3638 fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Li-Ion akkumulátoros fűnyírógép . A munkaszélesség 37 cm , központi magasságállítás 7 fokozatban 25-75 mm. Nagy, 43 literes műanyag gyűjtődoboz biztosít elegendő helyet a levágott f Teljes leírás >

Termékleírás

Li-Ion akkumulátoros fűnyírógép .
A munkaszélesség 37 cm , központi magasságállítás 7 fokozatban 25-75 mm. Nagy, 43 literes műanyag gyűjtődoboz biztosít elegendő helyet a levágott fű számára.
A fűnyírógépnek szilárd műanyagváza biztosítja a hosszú élettartamot és tartósságot. A fűnyíró ajánlott kaszálás terület nagysága 300 m2. Egy mozdulattal összecsukható .
Ergonomikus gumírozott nyéllel, mely által könnyebben dönthető és irányítható. Magasság állítható kerekenként.
A fűnyíró vezeték nélküli ,a gyermekek biztonsága érdekében a fűnyíró kulccsal indul , a benzin motoros fűnyíró előnyeit élvezi," hiszen szabadon tud haladni " , a benzinmotoros fűnyíró hátrányait viszont nem " mivel az elektromos motor nem igényel karbantartást " Folyamatos használatra is van mód, ha vesz egy másik akkumulátort és miközben tölti az egyiket , a másikkal tovább tud dolgozni!
Nagyon csendes használat során és a Li-Ionos akkumulátor a folyamatos teljesítményt biztosítja lemerüléséig. A Li-ion akkumulátor névleges feszültsége 36 V , kapacitása 3 Ah.
Az akkumulátort 120 perc töltés idő után éri el a feltöltési állapotának maximumát. Az akkumulátort ki kell venni a fűnyíróból töltési ideje alatt. Egy töltéssel 300 m2-t tud lenyírni.
Adatok:
- Akkumulátor : DC 36 V
- Vágó szélesség : 37 cm
- Tömege : 16,5 kg
- Kosár mérete: 43 L - műanyag
- Fűnyíró ház anyaga : ütésálló műanyag
- Ajánlott terület : 300 nm
- A fű nyíró magasság állíthatósága : 25 - 75 mm

Gyártó
Hecht
Fűnyíró típusa
Akkumulátoros fűnyíró
Vágásszélesség
37 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
43 L
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu HECHT 3638 fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HECHT 3638 fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.