Gardena PowerMax 42 E fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

motor: 1700W * vágási szélesség: 42cm * központi magasságállítás: 5fokozat 20–60mm * fűgyűjtő kosár: 50l * súly: 13,2kg, * kb:800m2 gyepfelületig ajánlott Mulcsoló betéttel: válas Teljes leírás >

Termékleírás

motor: 1700W
* vágási szélesség: 42cm
* központi magasságállítás: 5fokozat 20–60mm
* fűgyűjtő kosár: 50l
* súly: 13,2kg,
* kb:800m2 gyepfelületig ajánlott


Mulcsoló betéttel: választhat nyírás, gyűjtés és a mulcsolás között. Könnyen kezelhető gyűjtőkosár nagy kidobónyílással és betekintő ablakkal amely jelzi mikor kell üríteni.
A nagy teljesítményű speciális átéttellel nagy húzóerőt, precíz fűnyírást és optimalizált fűgyűjtést eredményez.
Kerekek puha műanyag bevonattal bordázott kialakítással a jobb tapadás és kényelmesebb futás érdekében. A megnövelt hátsó kerekeknek köszönhetően a fűnyíró fordulékony könnyen irányítható. Csúszócsapágyazott felfüggesztéssel.
Praktikus kapcsológombok, kábelrögzítő. Könnyen szállítható és összecsukható.

Gyártó
Gardena
Fűnyíró típusa
Elektromos fűnyíró
Vágásszélesség
42 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
50 L
Elektromos motor teljesítménye
1700 W
Extra
Állítható magasságú tolókar Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu Gardena PowerMax 42 E fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gardena PowerMax 42 E fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.