GARDENA R40Li (4071-72) robotfűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kényelmes: teljesen önállóan dolgozik a véletlenszerűség elve szerint, szükség esetén automatikusan visszatér a töltőállomáshoz és feltölt. Speciális vágási rendszer: 3 borotvaéle Teljes leírás >

TermékleírásKényelmes: teljesen önállóan dolgozik a véletlenszerűség elve szerint, szükség esetén automatikusan visszatér a töltőállomáshoz és feltölt. Speciális vágási rendszer: 3 borotvaéles penge gondoskodik a fűszálak folyamatos, de gyengéd vágásáról. A fűnyesedék természetes trágyaként a gyepfelületen marad (mulcsozó funkció). Egyszerű telepítés, megbízható üzemelés. A határoló vezeték határozza meg a munkafelületet, így a fűnyíró mindig a lenyírandó gyepfelületen marad. Nagy billentyűzet és kijelző garantálja a fűnyírási időtartam kényelmes programozását (napszakok és napok). Nagy teljesítményű, lítium-ion akkumulátorral, csendben dolgozik. A rendkívül érzékeny ütközés-, emelés- és borulásérzékelőkkel. Esőben is üzemképes. A vágási magasság egyszerűen, egy forgókapcsolóval állítható be. Lopásgátló PIN-kóddal és riasztófunkcióval. Ház: ütésálló műanyag. Kompletten töltőállomással, kisfeszültségű elektromos vezetékkel, 150 m határoló vezetékkel, 200 rögzítő tüskével, 3 tartalék késsel, 5 vízmentes csatlakozóval és 5 csatlakozóval. 400 m2 gyepfelületig.

Gyártó
Gardena
Fűnyíró típusa
Akkumulátoros fűnyíró Robotfűnyíró
Vágásszélesség
17 cm
Extra
Állítható vágásmagasság Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu GARDENA R40Li (4071-72) robotfűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy GARDENA R40Li (4071-72) robotfűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.