Fieldmann FZR 4012-B benzines fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Fieldmann FZR 4012-B Benzines fűnyíró 4 az 1-ben funkciója miatt lett igazán népszerű. Az 53 cm-es vágási szélességű acél ház egy elsőosztályú, automatikus hidegindítós Briggs & Str Teljes leírás >

Termékleírás

A Fieldmann FZR 4012-B Benzines fűnyíró 4 az 1-ben funkciója miatt lett igazán népszerű. Az 53 cm-es vágási szélességű acél ház egy elsőosztályú, automatikus hidegindítós Briggs & Stratton 750 DOV motort rejt. A levágott füvet gyűjthetjük a 60 l térfogatú kosárban, vagy választhatunk a mulcsozás, az oldalsó és hátsó kidobás opciók közül. A lehajtható fogantyú párnázott bevonattal és beépített italtartóval garantálja a teljes kényelmet.

Gyártó
Fieldmann
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
53 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
60 L
Benzinmotor telejesítménye
4 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció Önjáró

Az olcsó.hu Fieldmann FZR 4012-B benzines fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fieldmann FZR 4012-B benzines fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.