Craftsman CRD 25418 fűnyíró traktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Erőforrása: Briggs&Stratton 1-hengeres Gold motor, 19,5 Le teljesítménnyel. A 107 cm szélességben levágott füvet gyűjtheti a 250 literes fűgyűjtőbe, illetve a tartozékként szállított mul Teljes leírás >

Termékleírás

Erőforrása: Briggs&Stratton 1-hengeres Gold motor, 19,5 Le teljesítménnyel. A 107 cm szélességben levágott füvet gyűjtheti a 250 literes fűgyűjtőbe, illetve a tartozékként szállított mulcskészletet használva a gyepfelületen hagyhatja tápagyag utánpótlásként. Kényelmes, a vezető testalkatához beállítható ülés és italtartó fokozza a kényelmet.

Gyártó
Craftsman
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
107 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
250 L
Benzinmotor telejesítménye
19.5 Le
Extra
Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu Craftsman CRD 25418 fűnyíró traktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Craftsman CRD 25418 fűnyíró traktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.