Castelgarden NTL 484 W TRV-B fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ház: Acéllemez Vágásszélesség: 46 cm Motor: Briggs&Stratton XLC 625 Hengertérfogat 190ccm Vágásmagasság állítás: kerekenként, állítókarok segítségével pillanatok alatt kiválaszthat Teljes leírás >

Termékleírás

Ház: Acéllemez Vágásszélesség: 46 cm Motor: Briggs&Stratton XLC 625 Hengertérfogat 190ccm Vágásmagasság állítás: kerekenként, állítókarok segítségével pillanatok alatt kiválasztható az ideális vágásmagasság. A kerékmeghajtással rendelkező fűnyírók általában 1 sebességfokozattal rendelkeznek, így nem mindig van összhangban a fűnyíró haladási sebessége a gazdájától elvárt sebességgel. Ez a kitűnő 4 sebességfokozattal rendelkező fűnyíró lehetővé teszi, hogy a saját tempónknak megfelelően gyorsabban illetve lassabban haladjunk vele a fűnyírás közben. Ne feledje azonban, hogy a sebesség függ a vágott fű magasságától is. Minél hosszab füvet vág, annál lassabban kell haladnia.

Gyártó
Castelgarden
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
46 cm
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Önjáró

Az olcsó.hu Castelgarden NTL 484 W TRV-B fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Castelgarden NTL 484 W TRV-B fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.