Castelgarden 484 W TRQ-B NT fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ház: Acéllemez. Vágásszélesség: 46 cm. Motor: Briggs&Stratton 500. Hengertérfogat 158 ccm. Vágásmagasság állítás: kerekenként, állítókarok segítségével pillanatok alatt kiválaszthat Teljes leírás >

Termékleírás

Ház: Acéllemez. Vágásszélesség: 46 cm. Motor: Briggs&Stratton 500. Hengertérfogat 158 ccm. Vágásmagasság állítás: kerekenként, állítókarok segítségével pillanatok alatt kiválasztható az ideális vágásmagasság. 4 az 1-ben funkciós, önjáró fűnyíró. Ezzel a sokaoldalú megbízható fűnyíróval igazás sokoldalú társat talál magának. Alkalmas a levágot fű mulcsozására, oldalsó kidobására, összegyűjtésére, vagy hátsó rendrakására. A 4 funkciót bármikor egyetlen mozdulattal kiválaszthatja és tetszés szerint kezelheti a levágott füvet. Gazdaságos, csendes motor, kényelmes tolókar, könnyen guruló nagyméretű kerekek. Igazán remek, sokoldalú eszköz egy szép kertben.

Gyártó
Castelgarden
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
46 cm
Extra
Állítható vágásmagasság Mulcsózó funkció Önjáró

Az olcsó.hu Castelgarden 484 W TRQ-B NT fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Castelgarden 484 W TRQ-B NT fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.