Bosch Rotak 37 fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Bosch Rotak 37 Ergo Flex: Elektromos fűnyíró Rotak 37 Ergoflex innovatív fésűk , amelyek lehetővé teszik a fűnyírás. Ergoflex rendszer javítja a kormányozhatóságot, és lehetővé teszi a Teljes leírás >

Termékleírás

Bosch Rotak 37 Ergo Flex: Elektromos fűnyíró Rotak 37 Ergoflex innovatív fésűk , amelyek lehetővé teszik a fűnyírás. Ergoflex rendszer javítja a kormányozhatóságot, és lehetővé teszi a jobb testtartás közben fűnyírás. Powerdrive motor lehetővé teszi a hatékony vágás és hála a nagy nyomatékot képes megbirkózni fű akár 25 cm magas.

Gyártó
Bosch
Fűnyíró típusa
Elektromos fűnyíró
Vágásszélesség
37 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
43 L
Elektromos motor teljesítménye
1600 W
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu Bosch Rotak 37 fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Bosch Rotak 37 fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.