Al-Ko Highline 46.3 P Edition fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az AL-KO HIGHLINE 46.3 P EDITION benzinmotoros fűnyírógép a legújabb HIGHLINE gépcsalád belépő modellje. A HIGHLINE kategória a jelenlegi legkorszerűbb technika színvonalat képviseli a vil Teljes leírás >

Termékleírás

Az AL-KO HIGHLINE 46.3 P EDITION benzinmotoros fűnyírógép a legújabb HIGHLINE gépcsalád belépő modellje.

A HIGHLINE kategória a jelenlegi legkorszerűbb technika színvonalat képviseli a világ fűnyírógyártásban.

Számos műszaki csemege mellett az igazi ütőkártyát a szabadalmaztatott AIRFLOW Technology jelenti. Lényege, hogy egy speciálisan aerodinamikai szempontok alapján megalkotott fűnyíróház képezi a készülék alapját. A fűnyíróházzal szerves egységet képez a nagyméretű kidobó nyílás, a speciális vágókés és a hatalmas EASY CLICK fűgyűjtőkosár.

Ami az újdonság lényegét illeti, az abban fogalmazható meg a legyszerűbben, hogy ellentétben más készülék típusokkal, itt az alkotóelemek nem egymás mellé rendelve funkcionálnak, hanem együttesen képeznek szerves és komplex egységet. Ebben a mérnöki elgondolásban rejlik az AIRFLOWtechnológia nagyszerűsége, és amiben az Ön számára megmutatkozik, az a tökéletes fűnyírás, a hibátlan fűgyűjtés nedves, vagy nagy fű esetén is.Az BRIGGS & STRATTON 450 E motor hosszú élettartamot és mindig elegendő teljesítményt garantál.

Jellemzők:

Helytakarékos tárolás.
3 az egyben funkció: fűnyírás, fűgyűjtés, mulcsozás
Szabadalmaztatott AIRFLOW Technology aszimmetrikus acéllemezház a szegélyek nyírásához, a jobb minőségű vágás és begyűjtés érdekében
60 l –es fűgyűjtő telítettségkijelzővel, EasyClick rögzítéssel és gyűjtő nyelvel
Kerekenkénti vágómagasság állítás
Ergonomikusan kialakított vezetőkar
Golyóscsapágyazott kerekek a könnyebb siklásért
Made in Austria

Gyártó
Al-ko
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
46 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
60 L
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu Al-Ko Highline 46.3 P Edition fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Al-Ko Highline 46.3 P Edition fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.