Agrimotor Gamma 1B/NGP benzines fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fűgyűjtős benzinmotoros fűnyíró 40,5 cm-es vágószélességgel. Két funkciója közül választhat: fűgyűjtés vagy hátsó kidobás. Könnyű anyagokból készült, irányítása egyszerű, Teljes leírás >

TermékleírásFűgyűjtős benzinmotoros fűnyíró 40,5 cm-es vágószélességgel. Két funkciója közül választhat: fűgyűjtés vagy hátsó kidobás. Könnyű anyagokból készült, irányítása egyszerű, szűk helyeken, fák vagy bokrok tövénél is jól manőverezhető. Ideális választás hobbi szintű felhasználásra, kis területek nyírásához.

Technikai adatok:

Motor típusa: NGPT100
Motor teljesítménye: 2 LE
Fűnyíró vágószélessége: 40,5 cm
Fűgyűjtő ürtartalma: 45 liter
Magasságállítás: központi-4 pozició
Magasságállítás fokozatai: 35-45-55-65 mm
Kerékméret (első/hátsó): 160/200 mm
Bruttó súly: 20,5 kg


Gyártó
Agrimotor
Fűnyíró típusa
Elektromos fűnyíró
Vágásszélesség
40.5 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
45 L
Benzinmotor telejesítménye
2 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu Agrimotor Gamma 1B/NGP benzines fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Agrimotor Gamma 1B/NGP benzines fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.