AL-KO Powerline T 16-95.4 HD V2 fűnyírótraktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

AZ AL-KO 2014 évi fűnyírótraktorok szlogenje a "majdnem autó" és ez meg is látszik a fejlesztés irányán. Kezelésük az autókhoz hasonlóan komfortos, kézreálló, az ülés oldaltartást is Teljes leírás >

Termékleírás

AZ AL-KO 2014 évi fűnyírótraktorok szlogenje a "majdnem autó" és ez meg is látszik a fejlesztés irányán. Kezelésük az autókhoz hasonlóan komfortos, kézreálló, az ülés oldaltartást is biztosít, egyes modellek műszerfallal, tempomattal, térérzékelő radarral is felszereltek. A vágómű rugós rásegítésű, a nagyméretű kerekekkel a talaj egyenetlenségei sem jelentenek akadályt, a fodulékonysága pedig páratlan, mindössze 1,4 m.

Három az egyben funkció:

Fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba szórja a levágott füvet.
Fűgyűjtés, a fűnyírótraktor a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyírótraktor egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.

AL-KO Powerline Magas minőségű, szakkereskedői termékcsalád.
Motor B&S Intek Series 7160 (656ccm, 10,5kW)
Gyepfelület 4.000,0 m²
Fűgyűjtő űrtartalma 310l
Abroncsméret (hüvelyk) elöl/hátul 15"/20"
Vágószélesség 95cm
Vágási magasság 30-90 mm ( központi, 7 fokozat)
f /perc 2900

Gyártó
Al-ko
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
95 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
310 L
Benzinmotor telejesítménye
14 Le
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu AL-KO Powerline T 16-95.4 HD V2 fűnyírótraktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO Powerline T 16-95.4 HD V2 fűnyírótraktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.