AL-KO Powerline T 15-95.4 HD-A fűnyírótraktor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

AZ AL-KO 2014 évi fűnyírótraktorok szlogenje a "majdnem autó" és ez meg is látszik a fejlesztés irányán. Kezelésük az autókhoz hasonlóan komfortos, kézreálló, az ülés oldaltartást is Teljes leírás >

Termékleírás

AZ AL-KO 2014 évi fűnyírótraktorok szlogenje a "majdnem autó" és ez meg is látszik a fejlesztés irányán. Kezelésük az autókhoz hasonlóan komfortos, kézreálló, az ülés oldaltartást is biztosít, egyes modellek műszerfallal, tempomattal, térérzékelő radarral is felszereltek. A vágómű rugós rásegítésű, a nagyméretű kerekekkel a talaj egyenetlenségei sem jelentenek akadályt, a fordulékonysága pedig páratlan, mindössze 1,4 m.

Három az egyben funkció:

Fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba szórja a levágott füvet.
Fűgyűjtés, a fűnyírótraktor a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyírótraktor egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.

Fűnyírótraktor vágószélesség 95 cm
Fűnyírótraktor vágórendszer két fűnyírókéses
Motor AL-KO PRO 450, 452 cm3, egyhengeres, saját fejlesztés
Fűnyírótraktor késrendszer kapcsoló elekrtomágneses
Meghajtás Lábpedállal vezérelhető hidrosztatikus hajtás
Fűgyűjtő mérete 310 liter, teleszkópos emelőkaros, kézi ürítésű
Fűnyírótraktor kerekek mérete elöl 15", hátul 20"

Gyártó
Al-ko
Fűnyíró típusa
Fűnyíró traktor
Vágásszélesség
95 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
310 L
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció

Az olcsó.hu AL-KO Powerline T 15-95.4 HD-A fűnyírótraktor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO Powerline T 15-95.4 HD-A fűnyírótraktor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.