AL-KO Limited Edition 3.22 SE elektromos


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A könnyű és kompakt AL-KO Limited Edition 3.22 SE elektromos fűnyíró könnyen irányítható és hatékony! A magas nyomatékú, nagy teljesítményű motorral ellátott, 1000 Wattos fűnyíró a Teljes leírás >

Termékleírás

A könnyű és kompakt AL-KO Limited Edition 3.22 SE elektromos fűnyíró könnyen irányítható és hatékony! A magas nyomatékú, nagy teljesítményű motorral ellátott, 1000 Wattos fűnyíró a szegélyeknél is tökéletes eredményt garantál. A kábelmerevítős biztonsági kapcsolónak köszönhetően pedig a motor automatikusan leáll, amint elengedi a kormányt.
Általános jellemzők Fűnyíró típusa Elektromos
Teljesítmény 1000 W
Ajánlott felület Akár 250 m²
Vágás szélesség 32 cm
Vágás magasság 20 / 40 / 60 mm
Vágás magasságok száma 3 pozíció
Kormány Összecsukható
Fűgyűjtő tartály 30 liter
Egyéb jellemzők Zajszint: kb. 96 dB
Méret 121 x 365 x 101 cm
Súly 10 kg

Gyártó
Al-ko
Fűnyíró típusa
Elektromos fűnyíró
Vágásszélesség
32 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
30 L
Elektromos motor teljesítménye
1000 W
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel

Az olcsó.hu AL-KO Limited Edition 3.22 SE elektromos fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO Limited Edition 3.22 SE elektromos fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.