AL-KO Classic Plus 5.15 SP-B benzines


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

AL-KO Classic Plus 5.15 SP-B 4in1 önjáró benzinmotoros fűnyíró különlegesen magas házzal rendelkező benzines fűnyíró a jobb gyűjtési teljesítmény érdekében. 4 in 1 funkció: fűnyír Teljes leírás >

Termékleírás

AL-KO Classic Plus 5.15 SP-B 4in1 önjáró benzinmotoros fűnyíró különlegesen magas házzal rendelkező benzines fűnyíró a jobb gyűjtési teljesítmény érdekében. 4 in 1 funkció: fűnyírás, gyűjtés, mulcsozás és oldalkidobás. Közpönti vágási magasság állítás. 70 literes fűgyűjtő EasyClick rögzítővel és telítettség jelzővel. Ergonómikus tolókar. XL-es könnyen járó kerék.

Gyártó
Al-ko
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
51 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
65 L
Benzinmotor telejesítménye
2.68 Le
Extra
Állítható magasságú tolókar Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció Önjáró

Az olcsó.hu AL-KO Classic Plus 5.15 SP-B benzines fűnyírógép árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO Classic Plus 5.15 SP-B benzines fűnyírógép vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.