AL-KO 4735 SP-B önjáró fűnyíró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a 4735 SP-B a SOLO by AL-KO fűnyíró sorozat 46 cm vágószélességű, B&S motorral szerelt, önjáró változata. A SOLO by AL-KO fűnyírók professzionális,szakkereskedői - hipermarketekben Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a 4735 SP-B a SOLO by AL-KO fűnyíró sorozat 46 cm vágószélességű, B&S motorral szerelt, önjáró változata. A SOLO by AL-KO fűnyírók professzionális,szakkereskedői - hipermarketekben nem kapható - magas minőségű termékek, számtalan műszaki újdonsággal és kényelmi funkcióval. Az AL-KO sorozatnál magasabb besorolású fűnyírók.

SOLO by AL-KO 4735 SP-B fűnyíró 4 az egyben funkció:

Fűnyírás, hagyományos módon, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.
Mulcsozás, a mulcsozóék felhelyezése után a fűnyíró egészen apróra vágja a kaszálékot, amit szétszórva tápanyagként juttat vissza a földbe. Ez a legkörnyezetbarátabb fűnyírás, de ebben az esetben gyakrabban kell vágni a füvet.
Oldalkidobás, a felszerelhető terelő segítségével a fűnyíró oldalirányba szórja ki a levágott füvet. Ilyenkor nincs fűgyűjtés.

Briggs&Stratton 550E négyütemű OHV motorral szerelt fűnyíró. A klasszikusan kiváló motorgyár folyamatos fejlesztése biztosítja a hosszú élettartamot és kiegyensúlyozott minőséget. A motor viszonylagos kis súlya miatt a SOLO by AL-KO 4735 SP-B önjáró fűnyíró a könnyen kezelhető, jól irányítható fűnyírók családjába tartozik. Fűnyírásra ajánlott terület 1400 m2.

70 l-es fűgyűjtő telítettségkijelzővel, kényyelmes fűgyűjtő rögzítés. A telítettség jelző tényleg akkor jelez, amikor a fűnyíró fűgyűjtője teljesen megtelt. A SOLO by AL-KO fűgyűjtő-rögzítés segítségével végre végtelenül egyszerűvé vált a fűgyűjtő visszahelyezése. Stabil szövetű, összehajtható hálós fűgyűjtővel, ami hatékonyan megoldja a fűgyűjtést, és a fűgyűjtő tárolását. A fűnyíróház kialakítása a leghatékonyabb fűgyűjtést eredményezi.

Aszimmetrikus fűnyíróházzal, ami azt jelenti, hogy a fűnyíró háza nem szimmetrikusan helyezkedik el a négy kerék között, hanem egy kissé eltolva az egyik oldal felé. Ennek eredményeként a SOLO by AL-KO fűnyíróház oldalra "kilóg" az oldalsó kerekek síkjából. Ennek következtében a fűnyíró teljesen levágja a füvet a kerítések mellett, vagy a fák, oszlopok körül is.

Központi vágásmagasság állítás a hátsó keréknél található állítókarral. Ez a fűnyíró 7 magassági fokozatban képes vágni a füvet.

Exkluzív, ergonomikusan kialakított vezetőkar komfortos puha fogantyúval, soha nem volt még ilyen kellemes a fűnyírás. Elegáns kialakításával kitűnik más gyártók termékei közül. A fűnyíró tolókar tároláshoz, szállításhoz egyszerűen összehajtható.

Hátsókerék hajtás 1-fokozat. A SOLO by AL-KO önjáró fűnyírók hátó kerék hajtásúak, ez a változat fix sebességű, kb 3,5 km/h. Ez a legkényelmesebb tempó a legtöbb ember számára.

Praktikus elülső hordozófogantyúval. Ennél fogva könnyű megemelni az elejét, A fűnyíró a tolókar összehajtása után egyszerűen a hátsó kerekére állítható. ebben a stabil állapotban kényelmesen tárolható, a fűnyíróház és a fűnyírókés tisztítható.

Golyóscsapágyazott kerekek –hosszú élettartam, könnyű haladás. A széles fűnyírókerekek nem tapossák le a füvet, nem marad csík utánuk.

Ősszességében a SOLO by AL-KO 4735 SP-B olyan többfunkciós, magas minőségű fűnyíró, ami kisebb vágószélességű, közepes gyeflelületekhez ajánlott. Bár kisebb súlya miatt jól irányítható, az önjáró funckió miatt a fákkal, bokrokkal ágyásokkal kevésbé tarkított területek ideális fűnyírója.

Made in Austria

A 4735 SP-B fűnyíró kiemelkedő minőségét garantálja a gyártó és forgalmazó: AL-KO Geräte Gmbh, Kötz, Németország

Gyártó
Al-ko
Fűnyíró típusa
Benzin motoros fűnyíró
Vágásszélesség
46 cm
Fűgyűjtő űrtartalma
70 L
Extra
Állítható vágásmagasság Fűgyűjtővel Mulcsózó funkció Önjáró

Az olcsó.hu AL-KO 4735 SP-B önjáró fűnyíró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy AL-KO 4735 SP-B önjáró fűnyíró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.