Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAVANA


239.999 Ft

Ez a szabadon álló kád ovális formájának köszönhetően sok helyet biztosít és új hangsúlyt hoz fürdőszobájába. Döntsön a kiváló, hosszúéletű és rendkívül erős akril mellett, m Teljes leírás >

Boltok és árak

Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAVANA III  

Szállítási ár és információk:
A szállítás Magyarország területén belül ingyenes és körülbelül 14 munkanapot vesz igénybe.


Termékleírás

Ez a szabadon álló kád ovális formájának köszönhetően sok helyet biztosít és új hangsúlyt hoz fürdőszobájába. Döntsön a kiváló, hosszúéletű és rendkívül erős akril mellett, mely eleganciájáról, ragyogásáról és formabőségéről is ismert. Részletek: Szín: Fehér. Anyag: Egészségügyi szaniter akril. Magasság: 58. Szélesség: 170. Mélység: 80.

Gyártó
Beliani

Az olcsó.hu Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAVANA III árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Szabadon álló kád - Akril - Ovális - HAVANA III vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások