Hidromasszázs kád - Spa - Pezsgőfürdő -


319.999 Ft

Mennyei kikapcsolódásban lehet része ebben a masszázskádban! A kárpitozott, fekete fejtámaszok, a vízalatti világítás, valamint a fényes szaniter-akril kivitel igazán luxusos benyomást kel Teljes leírás >

Boltok és árak

Hidromasszázs kád - Spa - Pezsgőfürdő - Négyszögletű masszázskád - MONTEGO  

Szállítási ár és információk:
A szállítás Magyarország területén belül ingyenes és körülbelül 14 munkanapot vesz igénybe.


Termékleírás

Mennyei kikapcsolódásban lehet része ebben a masszázskádban! A kárpitozott, fekete fejtámaszok, a vízalatti világítás, valamint a fényes szaniter-akril kivitel igazán luxusos benyomást kelt! Ez a kád 4 nagy és 10 kisebb méretű vízfúvókával rendelkezik. ugyanakkor 172 x 83 x 64 cm nagyságának köszönhetően 2 személy számára is bőséges helyet biztosít. A szaniter akril a leggyakrabban használt alapanyag kádak kivitelezésesnél, hiszen legnagyobb előnye, hogy könnyen formálható s emiatt bármilyen méretben és formában megtalálható a piacon. Finom felületű, tartós és kopás álló akár a 3-6 mm-t is is elérheti a kopófelülete. Könnyen karbantartható, ugyanis nem szívja magába a nedvet, illetve szenny-elhárító, így kiválóan higiénikus is Termékünk maximális kapacitása 190 liter. Részletek: Szín: Fehér. Anyag: Egészségügyi szaniter akril. Kiegészítő anyag: Galvanizált acél, Műbőr. Magasság: 64. Szélesség: 172. Mélység: 83. A lábak magassága: 2.

Gyártó
Beliani

Az olcsó.hu Hidromasszázs kád - Spa - Pezsgőfürdő - Négyszögletű masszázskád - MONTEGO árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hidromasszázs kád - Spa - Pezsgőfürdő - Négyszögletű masszázskád - MONTEGO vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások