Curver Tárolódoboz fogantyúval, zárható (13,6L) -


3.590 Ft

Tárolódoboz fogantyúval, zárható (13,6L) - Átlátszó-kék A merevített falú tároló erős, mégis rugalmas, fedele jól zárható, de nem teljesen zárt, a fogantyúnál tud megfelelően sz Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Tárolódoboz fogantyúval, zárható (13,6L) - Átlátszó-kék

A merevített falú tároló erős, mégis rugalmas, fedele jól zárható, de nem teljesen zárt, a fogantyúnál tud megfelelően szellőzni. Általános tárolódoboz, fedővel, melyet két oldalt felpattintható zárófüllel tudunk biztosítani.

A fedél biztosítja, hogy a benne tárolt elemek nem sérülnek, szennyeződnek, valamint a tetején elhelyeztek egy fogantyút az egyszerű mozgathatóság érdekében.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát.

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag,
Űrtartalma: 13,6 liter,
Színe: átlátszó, kék fedővel.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Tárolódoboz fogantyúval, zárható (13,6L) - Átlátszó-kék árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Tárolódoboz fogantyúval, zárható (13,6L) - Átlátszó-kék vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások