Curver Style - rattan hatású kosár (43L) zárható


7.890 Ft

Curver "STYLE" rattan hatású kosár zárható fedéllel A kosár kialakításának köszönhetően remek választás lehet fürdőszobai szekrényekbe a tisztálkodó szerek és egyéb kozmetikai t Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Curver "STYLE" rattan hatású kosár zárható fedéllel

A kosár kialakításának köszönhetően remek választás lehet fürdőszobai szekrényekbe a tisztálkodó szerek és egyéb kozmetikai termékek tárolására.

Könyvespolcok és egyéb tárolásra használatos szekrények ékes darabja lehet, mivel kompakt méretének köszönhetően, szinte mindenhol elhelyezhető.

A zárható fedélnek köszönhetően biztosítja, hogy a benne tárolt elemek nem sérülnek, szennyeződnek. 

Rattan utánzatának és modern megjelenésének köszönhetően mind a hálószobába, nappaliba tökéletesen illeszkedik.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát.

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag.
Űrtartalma: 43l
Színe: krém.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Style - rattan hatású kosár (43L) zárható fedéllel - Krém árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Style - rattan hatású kosár (43L) zárható fedéllel - Krém vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások