Curver Parti kínálótál zárható tetővel -


4.790 Ft

Parti kínálótál zárható tetővel - Átlátszó-púder rózsaszín A Curver négyszögletes ételtároló tálja nem csak sütemények és szendvicsek tálalásra alkalmas, hanem azok tárolásá Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Parti kínálótál zárható tetővel - Átlátszó-púder rózsaszín

A Curver négyszögletes ételtároló tálja nem csak sütemények és szendvicsek tálalásra alkalmas, hanem azok tárolására is. A kényelmes fülnek és zárható fedélnek köszönhetően egyszerűvé teszi a szállítást, így ideális családi piknikekre, kirándulásokra, egyéb kültéri programokra.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát.

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag,
Mérete: 295 x 450 x 111 mm,
Színe: átlátszó, púder rózsaszín.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Parti kínálótál zárható tetővel - Átlátszó-púder rózsaszín árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Parti kínálótál zárható tetővel - Átlátszó-púder rózsaszín vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások