Curver Kerek tortabúra zárható tetővel -


3.990 Ft

Kerek tortabúra zárható tetővel - Átlátszó-mentazöld A Curver kerek tortabúrája nem csak sütemények és szendvicsek tálalásra alkalmas, hanem azok tárolására is. A kényelmes fülnek Teljes leírás >

Boltok és árak


Termékleírás

Kerek tortabúra zárható tetővel - Átlátszó-mentazöld

A Curver kerek tortabúrája nem csak sütemények és szendvicsek tálalásra alkalmas, hanem azok tárolására is. A kényelmes fülnek és zárható fedélnek köszönhetően egyszerűvé teszi a szállítást, így ideális családi piknikekre, kirándulásokra, egyéb kültéri programokra.

A magas minőségű alapanyagok és kivitelezés sok évig garantálja a termék használatát.

Tulajdonságai


Alapanyaga: műanyag,
Mérete: 347 x 347 x 156 mm,
Színe: átlátszó, mentazöld.

Gyártó
Curver

Az olcsó.hu Curver Kerek tortabúra zárható tetővel - Átlátszó-mentazöld árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Curver Kerek tortabúra zárható tetővel - Átlátszó-mentazöld vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások